top of page

Krullen liefde: Onze krullen training afgerond!

Als je van krullen houdt, dan weet je hoe lastig het kan zijn om ze mooi en gedefinieerd te houden. Maar gelukkig hebben we bij onze haarsalon een nieuwe krullen training afgerond! Onder het mom van "lekker bezig" hebben we onze kennis en vaardigheden op het gebied van krullen weer helemaal up-to-date gemaakt.


We hebben tijdens de training gewerkt met de producten van Jean Paul Mynè, en we zijn enorm enthousiast over de resultaten. Deze producten zijn speciaal ontwikkeld om krullen te verzorgen, te definiëren en te hydrateren, en dat hebben we ook echt gemerkt.


Het eindresultaat van onze training was werkelijk prachtig. We hebben ons model, Anne-Roos Siebert, een geweldige nieuwe krullenlook gegeven waar ze ontzettend blij mee was. Het was een genot om met haar te werken en we willen haar graag bedanken voor haar geduld en vertrouwen.


Ben jij ook op zoek naar een mooie krullenlook? Kom dan gerust eens langs bij onze haarsalon en laat ons jouw krullen onder handen nemen. We werken met de beste producten en hebben de kennis en ervaring die nodig is om jouw krullen te laten stralen. Tot snel!

Comments


bottom of page