top of page

Zorg voor stralend haar met Jala's zonbeschermende haarverzorging!

Bij Jala begrijpen we dat je haar dagelijks wordt blootgesteld aan verschillende elementen, vooral tijdens de zomermaanden. Daarom hebben we een speciale haarverzorgingslijn ontwikkeld die je haar beschermt tegen de schadelijke effecten van de zon en andere externe factoren. Laten we eens kijken naar enkele van onze topproducten en ontdekken hoe ze je haar en hoofdhuid kunnen voeden en herstellen.



Jala shampoo ☀️: Milde reiniging en bescherming

Onze Jala shampoo is perfect voor dagelijks gebruik. Het zorgt niet alleen voor een milde reiniging, maar verwijdert ook effectief zout, zand en chloor uit je haar. Daarnaast biedt het een krachtige bescherming tegen schadelijke UV-stralen, waardoor je haar gezond blijft, zelfs onder de felle zon. De actieve ingrediënten in onze shampoo zorgen voor een optimale vochtbalans en helpen bij het herstellen van beschadigd haar. Bovendien is het geschikt voor zelfs de meest gevoelige hoofdhuid, dus iedereen kan genieten van deze verzorgende shampoo.


Jala masker ☀️: Diepe voeding en hydratatie

Wil je je haar en hoofdhuid verwennen met een diepe voeding? Dan is ons Jala masker de perfecte keuze! Dit masker is verrijkt met waardevolle ingrediënten zoals lijnzaadolie, collageen en panthenol, die ervoor zorgen dat zelfs het meest droge haar wordt beschermd en gehydrateerd. Het masker voorkomt ook roosvorming, waardoor je hoofdhuid gezond en gevoed blijft. Breng het masker aan op vochtig haar, laat het enkele minuten intrekken en spoel het daarna grondig uit. Je zult versteld staan van het zijdezachte en glanzende resultaat!




Jala bi- phasic leave in spray ☀️: Bescherming en extra boost

Voor haar dat dagelijks wordt blootgesteld aan weersinvloeden en de zon, hebben we onze Jala bi-phasic leave-in spray ontwikkeld. Deze spray zit boordevol voedingsstoffen en bevat UV-filters om je haar te beschermen tegen de schadelijke effecten van de zon. Het unieke aan deze spray is de combinatie van oliën en water, die je haar een extra boost geven zonder het vettig te maken. Je kunt de spray aanbrengen op zowel nat als droog haar, waardoor het de ideale metgezel is voor onderweg.

Met de zonbeschermende haarverzorgingsproducten van Jala kun je met een gerust hart genieten van de zomer. Geef je haar de liefde en verzorging die het verdient en houd het gezond, glanzend en stralend, ongeacht de weersomstandigheden. Probeer onze Jala shampoo, masker en bi-phasic leave-in spray vandaag nog en ervaar zelf het verschil dat ze maken.




bottom of page